Nylanserad kryptotillgång förstör 13 800% från

Nylanserad kryptotillgång förstör 13 800% från det första erbjudandet på bara en dag

En ny tillgång till decentraliserad finansiering (DeFi) som visar sig vara ett „tokeniserat riskprotokoll“ får kryptohandlarnas uppmärksamhet efter att ha brutit ut 140 gånger från sitt ursprungliga erbjudandepris på 24 timmar.

Det nyligen lanserade kryptoprojektet Barnbridge Bitcoin Pro vänder på huvudet när dess styrningstecken, BOND, har skjutit från sitt frövärde på $ 1,33 till så högt som $ 185 på lanseringsdagen – vilket motsvarar en ökning med mer än 13 800%.

Enligt protokollets whitepaper syftar Barnbridge till att ändra de befintliga rörliga räntor som erbjuds av nuvarande DeFi-plattformar med produkter som lovar att strukturera avkastningen till fasta räntor. Användare har också möjlighet att investera utifrån sin riskaptit då Barnbridge delar upp räntorna i risktrender.

”När användaren skickar medlen för att delta i poolen bestämmer han risken

Antag att hela lånet har en räntesats på 10%. Seniortranche-token säljs för en fast ränta på 5% med juniorräntan med en rörlig ränta. Om vi antar att hela portföljen har en avkastning på 10%, för totalt 100 DAI, efter att ha återbetalat de äldre delarna 5% ränta på deras investering på 700 DAI först (35 DAI), har vi 65 DAI av intäkter för juniortrancherna. ”

När BONDs värde bryter ut, varnar CoinGeckos grundare Bobby Ong sina anhängare om att symbolen är mogen för vinst.

Jag har observerat @barn_bridge tokenpris sedan det började handlas på måndag morgon. Priset verkar bara gå upp och på $ 185 är det nästan 140x utsäde runt $ 1,33. Jag räknar med att priset ska gå ner nästa vecka så var försiktig. Tråd nedanför 👇

– Bobby Ong (@bobbyong) 27 oktober 2020

Ong säger att BOND: s system för att släppa intäkter till användare i slutet av varje vecka har skapat ett tomrum i utbudet. Enligt Ong har det låga försäljningstrycket katalyserat BONDs starka stigning. Dessutom föreslår kryptodataaggregatledaren att BOND för närvarande är övervärderad med sitt marknadsvärde på över en miljard dollar.

”Till 160 USD / BOND kommer Barnbridge att ha en helt utspädd värdering på $ 1,6 miljarder. Enligt min mening är detta för högt för ett projekt som inte har en fungerande produkt, även om idén och teamet verkar lovande. När vecka 2: s skörd är klar från pool 1 och 2 kan jordbrukare välja att ta vinst. ”